top of page
DSC_3445.jpg

Siskojen Salaseura: The Temple of the Goddess

Neljän kokoontumiskerran initiaatiomatkan feminiinin magiaan Helsingissä marraskuusta alkaen. Tämä kurssi muutosvoimainen matka, joka tukee meidän yksilöllistä sekä kollektiivista laajentumistamme rakkauden ja kehollisuuden ymmärtämisessä. Temple of the Goddess on initiaatio pyhän naisen polulle.

SISARELLISUUS ❂ YHTEYS ❀ MAGIA ❂ FEMINIINI VOIMA ❀ NAUTINTO

Syksyn pimenevät illat kutsuvat vetäytymään sisäänpäin. Lakastuva luonto ympärillämme muistuttaa meitä kaiken väliaikaisuudesta.
 

On tullut aika kokoontua yhteen maagisten siskojen kanssa opiskelemaan yhdessä esoteerisia tieteitä ja taiteita feminiinin energian johdattelemana.
 

Matkan aikana opiskelemme feminiinin mysteeriä eri kokoontumiskerroilla vaihtuvien teemojen johdattelemana, siskoyhteisön tukemana.
 

Salaseura on sinulle, joka haluat jatkuvuutta ja yhteisön tukea naiseuden voiman opiskeluun ja yksilölliseen voimaantumismatkaasi.
 

Siskojen Salaseuran ilmapiiri on lämmin, sisarellinen, luotettava ja kannustava: tule sellaisena kuin olet ja uskaltaen tuoda varjosi näkyviin hyväksyvässä ympäristössä.

Joka kerralla vaihtuvaa teemaa tarkastellaan aina kahdesta näkökulmasta: valon ja varjon kautta, nautinnosta ja myötätunnosta käsin.
 

Tunnealkemian perusteet rakentuvat kahden polariteetin toimintaperiaatteille ja näiden opiskelu auttaa meitä ymmärtämään ja kanavoimaan omaa energiaamme tavalla, joka auttaa meitä linjautumaan elämässä korkeimman ymmärryksemme mukaan - rakkaudessa.


Toivomme kaikilta osallistujilta kykyä sitoutua jokaiseen osallistumiskertaan (sairaustapauksia yms lukuunottamatta), sillä yhteisöllisyydessä ja jatkuvuudessa piilee suunnaton aarreaitta voimaantumisemme tueksi.

DSC_3426.jpg

SISKOJEN SALASEURA:

DSC_3441.jpg

Temppeli-iltojen päivämäärät:

10.11

MINUUS, ERILLISYYS & EGO: Kuka minä olen naisena suhteessa muihin?

24.11

YHTEYS, KOLLEKTIIVI & EGON SULAUTUMINEN: Minä osana laumaa ja yhteisöä.

8.12

FEMINIININ JOHDATUS: Intuitio, kehollisuus, eläimellisyys, aistit, nautinto & seksuaalisuus.

15.12

PÄÄTÖSSEREMONIA: Korkein minä, yhteys kaikkeuteen, jumalallisuus, elämän ja kuoleman tanssi.

Fasilitoija:
Elsi Valeriana

DSC_4225.jpg

"Magia on korkein arvomme.

Se on taide ja tiede, jossa tietoisesti toimintaamme muuttamalla työskentelemme ja olemme yhteydessä johonkin meitä suurempaan, joka kuitenkin lopulta on osa meitä.

Magia on syvän elämän kipinämme oivaltamista ja tietoista itsesäätelyä."


Elsi Valeriana on henkinen valmentaja, taiteilija, kirjoittaja, tanssija sekä tapahtumatuottaja, joka inspiroituu luontomystiikasta, esittävistä taiteista, kehon liikkeestä, hermetiikasta, psykonautiikasta, autenttisesta voimasta, todellisuuskäsityksien rajojen rikkomisesta, radikaalista ilmaisusta, magiasta ja tunne-energioiden alkemisoinnista.

 

Elsi on aloittanut esoterian opiskelut Intiassa 2016, kun hän kävi perinteisen hatha- ja ashtangajoogan ohjaajan koulutuksen. Tämän jälkeen hän on imenyt vaikutteita muun muassa erilaisista joogan muodoista, TRE-terapiasta, lääkekasveista, luonnosta ja eläimistä, psykedeliasta, suomiräpistä, kaikesta scifistä ja tiedemaailman ihmeistä, esiintymisestä performanssitaiteilijana, pitkistä kaukomatkoista, kapinallisuudesta, vapaasta tanssista ja loputtomasta kiinnostuksestaan kaikkea mystistä ja selittämätöntä kohtaan.

 

Näistä aiheista hän kanavoi sisällön ohjaukseensa. Hän haluaa jakaa harjoituksia ja tietoa, jotka ovat auttaneet häntä omalla polullaan.
 

Hän ei opeta meille valmista totuutta, vaan kannustaa ja ohjaa löytämään oman sisäisen opettajamme ja erilaisin metodein auttaa meitä integroimaan tämän jokapäiväiseen elämäämme joogamattojen ja rituaalitilojen ulkopuolella.

 

Ohjauksessa Elsi keskittyy antautumaan hetkeen, jotta totuus pääsee virtaamaan hänen kauttaan muodossa, joka ravitsee tilaa, osallistujia ja hetkeä.

Elsin ohjaamat harjoitukset pohjautuvat hänen 10 vuoden kokemukseen itseparantamisesta, ei-materialistisista tieteistä, elämän ihmeen tutkimisesta ja vapaan taiteen luomisesta.


 

Elsi on perustanut Mindfunk Monkeys -performanssikollektiivin, joka tuo näitä teemoja näkyväksi esittävän taiteen keinoin.

 

IG @elsi.valeriana
FB: @elsivaleriana

LUE LISÄÄ

DSC_3374.jpg

KASVIT, JOIDEN KANSSA TYÖSKENTELEMME TEMPPELI-ILLOISSA:

KAMOMILLA: To 10.11: MINUUS, ERILLISYYS & EGO

VALERIANA: To 24.11: YHTEYS, KOLLEKTIIVI & EGON SULAUTUMINEN

RUUSU&KAAKAO: To 8.12: FEMINIININ JOHDATUS

SINILUMME: To 15.12: PÄÄTÖSSEREMONIA

Copy of Kasvit.png
KAMOMILLA

Muinaisessa Egyptissä kamomilla yhdistettiin auringon jumaliin. Se nähdään maskuliinisena yrttinä ja se ilmentää energiallaan vesielementtiä, joka puhdistaa ja suojaa. Ensimmäisessä temppeli-illassa käytämme kamomillaa tukemaan feminiinimme matkaa minuutemme, erillisyytemme ja egomme äärelle. Kamomilla toimikoon rauhoittavalla ja keskittymiskykyä parantavalla vaikutuksellaan oppaana tietoisuustyöskentelyssämme.

VALERIANA

Valeriana eli rohtovirmajuuri on niin sanottu uniyrtti, jolla kerrotaan olevan unen - ja selvänäkemistä voimistavia vaikutuksia. Se rauhoittaa hermostoa ja auttaa yleiseen rauhattomuuteen. Valerianaa kutsutaan myös rakkaus-yrtiksi. 

Valerianaa on käytetty historiassa myös astraalimatkustamiseen, sillä sen uskotaan auttavan ihmismielen kykyä matkustaa dimensiosta toiseen. Valerianan uskotaan myös puhdistavan energioita, vahvistamaan rauhaa ja tuomaan tasapainoa sekä onnea.

RUUSU

Oikeat feminiinin rakkauskasvit, ruusu ja kaakao tuodaan luoksemme kolmannessa temppeli-illassa. Molemmilla tiedetään olevan vahvoja sydäntä avaavia vaikutuksia ja sensuellia ilmaisua vapauttavaa energiaa. 

 Kaakao, jota käytämme temppeli-illassa on laadukasta seremoniakaakaota Etelä-Amerikasta, jonka alkuperä on varmistettu kestäväksi ja kaakaon alkuperää ja paikallisväestöä kunnioittaen. 
Kaakaolla on lukuisia terveysvaikutuksia ja se on ravinnetiheää superfoodia.

KAAKAO

Temppeli-illassa keskitymme kuitenkin kasvin spirituaalisiin vaikutuksiin, josta vahvimpana on sydänyhteyden kasvaminen ja siihen kaakao on erinomainen opettajakasvi. 

Kaakaota kutsutaan jumalten ruuaksi ja intentionamme on kaakaon ohjauksessa vahvistaa yhteyttä sisäiseen jumaluuteemme. 

 Kaakaon kanssa nautimme ruusua, joka tuo vielä oman vahvan henkensä tukemaan matkaamme syvemmälle feminiinimme johdatusta ja anteeksipyytelemätöntä nautintoa.

SINILUMME

Auttakoon sinilumme astumaan meitä omaan voimaamme yhä syvemmin. Sinilumpeen kevyet psykoaktiiviset vaikutukset auttavat meitä syventämään feminiinin euforiaa samalla ylläpitäen keskittymiskykymme ja vahvistaen taitoamme saavuttaa valitsemamme päämäärä elämässä fokusoituneena, mutta nautinnosta käsin. 

 Sinilumme auttaa liikuttamaan pysähtyneitä energioita koko kehosielumieli-kompleksissamme.

Copy of Vaikeina aikoina tietoisuuden harjoittamisen tärkeys korostuu. Inhimillisinä olent
bottom of page