top of page
  • Elsi Valeriana

‚ú®ūüĆē T√§ysikuu leijonassa - 5 itsereflektion aihetta kuurituaaliin ūüĆē‚ú®

Naiselle, joka tuntee kutsun elää luonnon syklien mukaan, täyden kuun päivä on mitä mainoin hetki tehdä itsereflektio-työtä.

Käytännössä tämä tarkoittaa oman itsemme kohtaamista rehellisesti - voimme kysyä itseltämme, mitä meille kuuluu ja mitä viime aikoina on tapahtunut, miten nämä tapahtumat ovat vaikuttaneet meihin - tuoda sisäinen maailmamme kuun valaisemaksi.

Leijonan energia tämän täyden kuun aikaan tuo varmasti monelle kaivattua keväistä elämän voimaa. Voimme jo huomata kuinka aurinko alkaa lämmittämään kasvojamme ja tuntea kevään tuoksun ulkona kulkiessamme. Leijona edustaa primääriä alkuvoimaa ja anteeksipyytelemätöntä presenssiä. Tämän täyden kuun energioissa onkin hyvä tarkastella itsetuntoamme ja antaa terveen ylpeyden kasvaa meissä yhä vahvemmaksi. Energiat auttavat meitä nyt näkemään totuudellisemmin oma esenssimme ja sitä kautta voimme kokea aitoa minuuden kokemusta, joka entisestään vahvistaa voimaamme. Rituaaliksi rakennettu meditaatioharjoitus voi auttaa sinua syventymään tämän täyden kuun energioihin. Rituaali on intentiolla tehty toimitus, jossa käytämme työkaluna mielemme voimaa.

Jos rituaalien harjoittaminen on sinulle tuttua, voit rakentaa t√§m√§n(kin) t√§yden kuun rituaalin mieleiseksesi. Jaan kuitenkin t√§ss√§ blogi-kirjoituksessa rituaalin, jota voi k√§ytt√§√§ varsinkin jos rituaality√∂ on sinulle uutta. Jos haluat saada t√§st√§ tekstist√§ vain otsikossa luvatut 5 itsereflektion aihetta, voit suorilta hyp√§t√§ rituaaliteht√§v√§n yli :) T√§m√§ harjoitus on suunniteltu henkil√∂ille, joilla on jo olemassa oleva k√§sitys meditoinnista. Teht√§v√§ss√§ en avaa meditaatioharjoitusta sen enemp√§√§. (T√§m√§n inspiroimana taidankin viel√§ kirjoittaa blogi-tekstin meditaatiosta my√∂hemmin.. <3) T√ĄYSI KUU LEIJONASSA - rituaaliharjoitus 1. Valmistele rituaalitilasi - t√§rkeit√§ asioita ottaa huomioon on tilan rauhoittaminen ja rentoutumistasi tukevan tunnelman luominen. 2. Tuo tilaan rituaaliasi tukevat esineet tai elementit - n√§it√§ voi olla esimerkiksi kynttil√§, suitsuke, vesikulho, kukat.. mit√§ vain koet intuitiivisesti t√§rke√§ksi t√§ll√§ hetkell√§ 3. Varmista viel√§, ett√§ sinulla on muistiinpanov√§lineet saatavilla sek√§ istuinalusta, tyyny tai tuoli 4. Suunnittele rituaalisi kesto - jos sinulla on deadline, voit laittaa vaikkapa h√§lytyksen puhelimesta sopivan ajan p√§√§h√§n. Rituaalien kesto vaihtelee paljon ihan muutamasta minuutista tunteihin. 5. Kun tila on valmisteltu, voit istahtaa paikallesi ja laskeutua meditaatioon, johon voit k√§ytt√§√§ niin paljon aikaa kun sinulle t√§ll√§ kertaa sopii. 6. Kun olet saanut meditaatiossa rentoutettua mielesi ja kehosi, on aika laskeutua itsereflektion teht√§vien pariin! 5 ITSEREFLEKTION AIHETTA N√§it√§ teemoja voit pohtia meditaatiorituaalissasi ja kirjoittaa niist√§ nousevia ajatuksia sek√§ tuntemuksia yl√∂s. 1. Kirjoita yl√∂s viisi aihetta, joita voit juhlistaa kuluneelta kahdelta viikolta. Miss√§ onnistuit? Mik√§ toi sinulle iloa ja oli merkitt√§v√§√§? Mist√§ sait nauttia? 2. Miten olit itsellesi tukena viimeisen kahden viikon aikana? 3. Millaisissa hetkiss√§ koin olleeni eniten oma itseni viimeisen kahden viikon aikana? 4. Millaisin keinoin kannustin itse√§ni ja l√§heisi√§ni viimeisen kahden viikon aikana? 5. Mitk√§ konkreettiset teot ja asiat vahvistivat hyv√§√§ oloani ja itsetuntoani? (Esim. tietty ruoka, tietty p√§iv√§rytmi, liikunta, yms) Olkaa hyv√§!

Täyden kuun aikaan on hyvä keskittyä juurikin menneen ja nykyhetken integraatioon, ei niinkään tulevan manifestoitiin. Täyden kuun valossa intuitiomme näkee uusia yhteyksiä sisäisessä maailmassamme ja auttaa meitä kokemaan itsemme kokonaisiksi. Säkenöivaa täyden kuun aikaa toivoo, Elsi Valeriana

96 views0 comments
bottom of page