top of page
DSC_3445.jpg

1:1 valmennus: 6kk intensiivi

Villi, vapaa & voimassa
Voimaantumisvalmennus naisille, jotka haluavat vahvistaa yhteyttä villiin luontoonsa, löytää virtaavuutta sekä magiaa elämäänsä. Valmennus räätälöidään tarpeisiisi sopivaksi.

HUOM! Valmennus ei korvaa terapiaa eikä lääketieteellisiä palveluita, vaan on tarkoitettu luovan työn ja itseilmaisun sekä feminiinin itsevarmuuden vahvistamisen tueksi.

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

Tämä puolen vuoden valmennusintensiivi sisältää 11 etätapaamista zoomissa. Tapaamisten kesto on noin 75 minuuttia.

Tapaamisia on noin kahden viikon välein. Näiden lisäksi saat elämäntilanteeseesi sopivia kotitehtäviä, joiden sisällön suunnittelemme yhdessä tarpeisiisi sopivaksi.

Valmennuskertojen välillä käytössäsi on whatsapp-tuki, joka on aina käytössäsi.

Valmennuspaketin hinta on 1800€ sisältäen ALVin tai osamaksulla 6 x 315€ (yht. 1890€)


 

DSC_3426.jpg

MITÄ VALMENNUS ON KÄYTÄNNÖSSÄ?

Valmentaja:
Elsi Valeriana

DSC_4225.jpg

"Magia on korkein arvomme.

Se on taide ja tiede, jossa tietoisesti toimintaamme muuttamalla työskentelemme ja olemme yhteydessä johonkin meitä suurempaan, joka kuitenkin lopulta on osa meitä.

Magia on syvän elämän kipinämme oivaltamista ja tietoista itsesäätelyä."


Elsi Valeriana on henkinen valmentaja, taiteilija, kirjoittaja, tanssija sekä tapahtumatuottaja, joka inspiroituu luontomystiikasta, esittävistä taiteista, kehon liikkeestä, hermetiikasta, psykonautiikasta, autenttisesta voimasta, todellisuuskäsityksien rajojen rikkomisesta, radikaalista ilmaisusta, magiasta ja tunne-energioiden alkemisoinnista.

 

Elsi on aloittanut esoterian opiskelut Intiassa 2016, kun hän kävi perinteisen hatha- ja ashtangajoogan ohjaajan koulutuksen. Tämän jälkeen hän on imenyt vaikutteita muun muassa erilaisista joogan muodoista, TRE-terapiasta, lääkekasveista, luonnosta ja eläimistä, psykedeliasta, suomiräpistä, kaikesta scifistä ja tiedemaailman ihmeistä, esiintymisestä performanssitaiteilijana, pitkistä kaukomatkoista, kapinallisuudesta, vapaasta tanssista ja loputtomasta kiinnostuksestaan kaikkea mystistä ja selittämätöntä kohtaan.

 

Näistä aiheista hän kanavoi sisällön ohjaukseensa. Hän haluaa jakaa harjoituksia ja tietoa, jotka ovat auttaneet häntä omalla polullaan.
 

Hän ei opeta meille valmista totuutta, vaan kannustaa ja ohjaa löytämään oman sisäisen opettajamme ja erilaisin metodein auttaa meitä integroimaan tämän jokapäiväiseen elämäämme joogamattojen ja rituaalitilojen ulkopuolella.

 

Ohjauksessa Elsi keskittyy antautumaan hetkeen, jotta totuus pääsee virtaamaan hänen kauttaan muodossa, joka ravitsee tilaa, osallistujia ja hetkeä.

Elsin ohjaamat harjoitukset pohjautuvat hänen 10 vuoden kokemukseen itseparantamisesta, ei-materialistisista tieteistä, elämän ihmeen tutkimisesta ja vapaan taiteen luomisesta.


 

Elsi on perustanut Mindfunk Monkeys -performanssikollektiivin, joka tuo näitä teemoja näkyväksi esittävän taiteen keinoin.

 

IG @elsi.valeriana
FB: @elsivaleriana

LUE LISÄÄ

DSC_3374.jpg
Copy of Vaikeina aikoina tietoisuuden harjoittamisen tärkeys korostuu. Inhimillisinä olent
bottom of page